A Grander* hatásról bővebben:
A Grander-vízélénkítés egy olyan eljárás, amellyel a víz természetes módon ér el egy biológiailag értékes minőséget, midőn olyan tulajdonságokra tesz szert, amelyeket a természet is diktál: Képes regenerálódni, öntisztulása javul ellenállóbbá válik és tovább eltartható.
A Grander-vízélénkítők a palackozó üzemben, beépítve fejtik ki hatásukat, teszik értékessé a vizet.
A víz minőségbeli javulása a belső szerkezet eredeti rendjének és stabilitásának visszaállítása által.
Hogyan lesz a víz élénkített?
A Grander* Technológia az információ átadásának technológiája. A vízhez nem adunk hozzá semmit, és nem is veszünk el belőle semmit. Ami a különleges az eljárásban, hogy az ezen kezelés által élénkített víz olyan tulajdonságokra tesz szert, amelyekkel a természetben már csak kevés víz rendelkezik: rendkívül nagy ellenálló képessége lesz, amely megvédi a káros külső hatásoktól.
A Johann Grander* által kifejlesztett technológia által az élénkített víz minden - emberre, állatra és növényre hat.
- erősebb öntisztulás
- megnövelt oldó hatás
- megváltozott mikrobiológiai viselkedés
- élénk hatású víz
- finomabb ízű és frissebb
- jótékony hatású a bőrön
- a vele készített élelmiszerek tartósabbak és ízletesebbek
- kiemeli az ízeket a főzés és sütés során
Fogyassza egészségére!
|